Artboard 1 copy 4
Čari in izzivi prebujanja nadarjenosti

Podrobnosti Dogodka

Datum

2024-03-25
2024-03-25

Ura

07:00 pop
08:00 pop

Kje

Online Event

Vabimo vas na brezplačni webinar z naslovom “Čari in izzivi prebujanja nadarjenosti”, kjer bomo skupaj raziskovali dinamičen svet nadarjenih posameznikov. Na webinarju bomo raziskovali tako čarobnosti kot tudi izzive nadarjenosti, kot so občutljivosti, intenzivnosti, razvojni potencial, specifične potrebe nadarjenih ter prebujanje in razvoj prirojenih darov. Namenjen je vsem, ki spadate v 3-5% specifične populacije nadarjenih in želite razumeti svojo nadarjenost, kot tudi vsem, ki želite spodbuditi in podpreti razvoj nadarjenih otrok in mladostnikov – bodisi kot starši, učitelji, pedagogi ali mentorji.

Ključne teme webinarja vključujejo:

  • Razumevanje nadarjenosti: kaj pomeni biti nadarjen (nadarjenost niso le odlične ocene, visok IQ, umetniška žilica ali športni dosežki).
  • Potrebe nadarjenih: obravnavanje posebnih kompleksnih potreb, ki jih prinaša nadarjenost (preobčutljivost, presežek energije, dolgčas, nerazumevanje, asocialnost…).
  • Navigacija izzivov: strategije za soočanje s specifičnimi izzivi, kot so visoka pričakovanja, občutek izolacije in kako se spopasti s pritiskom.
  • Čari nadarjenosti: kako nadarjenost izkoristiti za razvoj polnega potenciala in uspešnega življenja.

Webinar bo interaktiven, z možnostmi za vprašanja in odgovore, omogočal bo deljenje izkušenj in najboljših praks ter nudil praktične nasvete za vsakodnevno uporabo. Naš cilj je ustvariti prostor, kjer lahko udeleženci pridobijo znanje in orodja, ki jih potrebujejo za uspešno prebujanje in podporo nadarjenosti v svojem okolju.

Datum in čas: 25. marec, 2024 ob 19h

Po registraciji boste prejeli spletno povezavo: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAodO-qrjovGNc7–X_h7mdm-dsePAXye3W

Posnetek ne bo na voljo.

Več informacij: info@geniusx.si

Pridružite se nam na webinarju “Čari in izzivi prebujanja nadarjenosti” in skupaj bomo raziskali, kako lahko te edinstvene sposobnosti preoblikujemo v izjemne dosežke.

Katja Ujčič

Deli s prijatelji