PODJETJA

Nadarjeni zaposleni so dragocena dodana vrednost podjetji. 

Če jih ne boste razumeli in jim omogočili razvoj, bo to namesto vas storila konkurenca.

Prepoznavanje in razvijanje nadarjenosti zaposlenih je ključnega pomena za uspeh in napredek vašega podjetja, saj imajo edinstven nabor inteligence, spretnosti in kompetence, ki pripomorejo k večji produktivnosti, kreativnosti ter inovativnosti.

4

Nadarjeni ljudje zmorejo videti stvari iz drugačne perspektive, zato so glavni vir idej in inovacij.

NADARJENI ZAPOSLENI

Njihova kreativnost in inovativnost sta izjemno pomembni za razvoj podjetja in doseganje konkurenčne prednosti, saj vam pomagajo pridobi nove stranke, razviti nove izdelke in storitve ter izboljšati procese poslovanja. Nadarjeni ljudje so izjemno učinkoviti in odlični v iskanju rešitev za kompleksnejše probleme, v vodenju projektov ter skupin in v predvidevanju poslovne prihodnosti

Če želite svoje podjetje dvigniti na višjo raven, se morate osredotočiti na prepoznavanje, privabljanje in zadrževanje najbolj nadarjenih ljudi. S tem si boste zagotovili konkurenčno prednost na trgu in si zagotovili uspeh na dolgi rok.

 Več o nadarjenih zaposlenih si preberete v članku Kako izkoristiti največji potencial podjetja

KORPORATIVNI

PROGRAMI

24

Korporativni program za prepoznavanje in razvoj nadarjenih

S pomočjo našega korporativnega programa za prepoznavanje in razvoj nadarjenosti lahko vaše podjetje izkoristi polni potencial svojih zaposlenih.

Program vključuje

Z našo pomočjo boste lahko povečali produktivnost, kreativnost in inovativnost vašega podjetja, ter si zagotovili dolgoročno konkurenčno prednost na trgu. Udeleženci programa bodo postali motivirani nadarjeni zaposleni, ki bodo v prihodnosti pomagali k rasti in uspehu vašega podjetja. Ne zamudite priložnosti, da postanete vodilni na področju prepoznavanja in razvoja nadarjenosti v vaši panogi!

Korporativni program za prepoznavanje in razvoj nadarjenosti prilagodimo vašim potrebam. Za dodatne informacije pošljite povpraševanje.

29

Izobraževanje o upravljanju nadarjenih na delovnem mestu

Izobraževanje je namenjeno direktorjem, lastnikom in kadrovskim managerjem, ki se zavedajo, kako pomembno je prepoznati in obdržati talente v podjetju. Na izobraževanjem boste spoznali, kako odkriti nadarjene in kako njihove sposobnosti vključiti v delovni proces. S tem boste izboljšali produktivnost in inovativnost vašega podjetja, osrečili vaše zaposlene ter si zagotovili dolgoročno konkurenčno prednost na trgu.

Na izobraževanju pa boste seznanjeni tudi, kako motivirati in voditi nadarjene zaposlene ter kako zagotoviti njihovo uspešno integracijo v timsko delo.

Pridružite se nam na tem izobraževanju in postanite vodilni na področju upravljanja nadarjenih na delovnem mestu! Z našo pomočjo boste lahko izkoristili polni potencial svojih zaposlenih in dosegli izjemne poslovne rezultate. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite uspešnim podjetjem, ki že izkoriščajo prednosti upravljanja nadarjenosti na delovnem mestu.

Izobraževanje o upravljanju nadarjenih na delovnem mestu prilagodimo vašim potrebam. Za dodatne informacije pošljite povpraševanje.