Izobraževanja in dogodki

17

Izobraževanja

13

GeniusX, Inštitut za raziskovanje in razvoj nadarjenosti, nudi izobraževanja za vse, ki jih zanima področje nadarjenosti, nadarjene posameznike, starše nadarjenih otrok, kadrovske strokovnjake kot tudi za strokovno javnost z namenom, da se strokovnjaki, ki delajo z nadarjenimi posamezniki, seznanijo z najnovejšimi spoznanji na področju nadarjenosti ter pridobijo nove veščine in orodja za učinkovito delo z nadarjenimi posamezniki.

Inštitut GeniusX ponuja tudi certificirane programe izobraževanja, ki omogočajo strokovnjakom, da pridobijo dodatno strokovno znanje in izkušnje na področju nadarjenosti ter svoje znanje uporabijo pri svojem delu.

Izobraževanja so namenjena psihologom, pedagogom, socialnim delavcem, terapevtom, učiteljem, svetovalnim delavcem in drugim strokovnjakom, ki se v svojem delu srečujejo z nadarjenimi posamezniki. 

 

166422a7-dbf3-4ed4-939f-a91071e0d860

Tečaj prebujanja nadarjenosti

Tečaj je priložnost, da prepoznate in praznujete svoje sposobnosti kot prednosti, ne kot ovire. Z osredotočanjem na samoraziskovanje in osebni razvoj v okviru skupnosti, ki vas razume in podpira, lahko začnete preoblikovati svoj pogled na nadarjenost iz vira negotovosti v vir moči in fleksibilnosti.

14

Strokovni seminar na področju dela z nadarjenimi

Na seminarju za strokovno javnost na področju dela z nadarjenimi posamezniki, je namenjen vsem, ki se v svojem delu srečujejo z nadarjenimi posamezniki. 

Dogodki

25

V sklopu svojega poslanstva GeniusX organizira tudi dogodke, kjer ozavešča in informira javnosti o nadarjenosti ter pomenu ustrezne podpore nadarjenim posameznikom. 

Tako omogoča prostor za razpravo o tem, kako lahko družba bolje podpre nadarjene posameznike in kako lahko odpravimo ovire, ki preprečujejo razvoj njihovega potenciala.

386597134_289184627399424_6148915869077873782_n

Čari in izzivi prebujanja nadarjenosti

Vabimo vas na brezplačni webinar z naslovom “Čari in izzivi prebujanja nadarjenosti”, kjer bomo skupaj raziskovali dinamičen svet nadarjenih posameznikov.

3

Kako razumeti svojo nadarjenost

Pridružite se nam na brezplačnem spletnem seminarju, kjer bomo raziskali različne vidike nadarjenosti ter kako jih lahko prepoznamo in razvijamo. Spletni seminar je namenjen vsem, ki ste na poti odkrivanja vaše nadarjenosti, imate nadarjene otroke ali delate z nadarjenimi posamezniki.

Na seminarju boste pridobili številne koristne informacije, med drugim: kaj sploh pomeni biti nadarjen, zakaj nadarjene pestijo hude stiske, zakaj se obremenjujejo s perfekcionizmom in zakaj so osamljeni. 

poppy-7652298_1920

Za boljšo prihodnost: odkrivanje in razumevanje nadarjenosti

Dogodek je namenjen ozaveščanju in informiranju o nadarjenosti ter opozoriti na edinstvene izzive in priložnosti, s katerimi se soočajo nadarjeni posamezniki. Glavna govorka na dogodku bo svetovno priznana terapevtka za nadarjene, ustanoviteljica in direktorica The Daimon Institute, Patricia Susan Jackson. V sklopu dogodka bo organizirano tudi zasebno srečanje z ga. Jackson, kjer bo spregovorila o podjetniški inteligenci.

stopite v stik

Kontaktirajte nas

Tukaj smo, da vam pomagamo in odgovorimo na vaša vprašanja. Ob prijavi s svojim e-poštnim naslovom se boste prijavili tudi na naše brezplačne informacije.

Podatki

Savska 3a,
1000 Ljubljana,
Slovenija


info@geniusx.si