Artboard 1 copy 4

Strokovni seminar na področju dela z nadarjenimi

Podrobnosti Izobraževanja

Datum

/zbiramo prijave

/

Ura

/

/

Kje

/

Pridružite se nam na najnovejšem seminarju za strokovno javnost na področju dela z nadarjenimi posamezniki! Če se v svojem delu srečujete z nadarjenimi posamezniki in želite izvedeti več o najnovejših pristopih dela z njimi, potem je ta seminar idealna priložnost za vas. Na seminarju boste pridobili nove veščine, ki vam bodo pomagale razumeti posebne potrebe in uspešno usmerjati nadarjene posameznike.

Seminar je namenjen psihologom, pedagogom, socialnim delavcem, terapevtom, učiteljem, svetovalnim delavcem in drugim strokovnjakom, ki so aktivno vključeni v delo z nadarjenimi posamezniki. Vzpostavili boste nova poznanstva in vzpostavili kontakte s kolegi iz različnih področij, kar vam lahko prinese nove priložnosti za sodelovanje in izmenjavo izkušenj. Skupaj bomo raziskali najnovejše tehnike in pristope dela z nadarjenimi posamezniki, ki vam bodo omogočili, da boste svojim strankam nudili najboljše možno svetovanje in podporo.

Ne zamudite te priložnosti za nadgradnjo svojih znanj in izmenjavo izkušenj s strokovnjaki na področju dela z nadarjenimi posamezniki! 

Pridružite se nam na seminarju in postanite še bolj uspešni pri svojem delu.

Trenutno za seminar zbiramo prijavo. Vabljeni! 

Deli s prijatelji