Artboard 1 copy 4
Tečaj prebujanja nadarjenosti

Podrobnosti Dogodka

Datum

2024-04-08

Ura

07:00 pop

Kje

Online Event

Ali ste oseba, ki vas zanima več področjih hkrati ali se potopite globoko v raziskovanje ene same zgodbe?

Ali ste ustvarjalni, polimati, globoko razmišljujoči, hipersenzitivni?

Se vam zdi, da se ne morete prilagoditi družbenem kalupu?

Nadarjeni posamezniki čutijo, mislijo in dojemajo svet na drugačen, kompleksnejši in intenzivnejši način. So večplastna bitja, ki lahko delujejo na več ravneh zavesti hkrati. Njihova notranja in zunanja zaznavanja, razumevanja in usmeritve pogosto niso usklajena z njihovim življenjem in družbo, zato potrebujejo podporo, vire in pogum, da zaživijo svoj edinstven večplastni potencial.

Tečaj prebujanja nadarjenosti zagotavlja bistveno podlago za razcvet in uspeh multipotencialov.

Glavne teme

Razumevanje kompleksnosti nadarjenosti in večplastnosti ter s tem čarov in izzivov, ki jih nadarjenost prinaša.

Ohranjanje pozitivne samopodobe v svetu, ki morda ne razume in ne ceni poti nadarjene osebe.

Soočanje in reševanje izzivov nadarjenih v odnosih in družinskem življenju, vključno z uspešnimi komunikacijskimi strategijami in orodji.

Razumevanje in zadovoljevanje potreb nadarjene osebe za uspešen večdimenzionalni razvoj.

Oblikovanje uravnoteženega in izpolnjujočega življenja z razumevanjem upravljanja ravnih  večplastne zavesti.

Z namenom premostiti vrzel med tradicionalnim razumevanjem uspeha in edinstvenimi potmi nadarjenih ponujamo orodja in vpoglede, ki vam pomagajo razumeti in optimizirati vašo nadarjenost. – Katja Ujčič

Tečaj je priložnost, da prepoznate in praznujete svoje sposobnosti kot prednosti, ne kot ovire. Z osredotočanjem na samoraziskovanje in osebni razvoj v okviru skupnosti, ki vas razume in podpira, lahko začnete preoblikovati svoj pogled na nadarjenost iz vira negotovosti v vir moči in fleksibilnosti.

Registracija in udeležba v tem tečaju predstavljata korak ne samo v vašem osebnem razvoju, ampak tudi v oblikovanju življenja, ki resnično odraža vašo edinstvenost. V tej skupini boste našli prostor za rast, učenje in deljenje, ki lahko pomembno prispeva k vaši sposobnosti živeti polno in izpolnjujoče življenje kot nadarjeni.

Datumi, logistika in stroški

Tri srečanja (2 uri)  potekajo na vsake 14 dni.

Datumi: ponedeljek, 8. april 2024 ob 19h, ponedeljek, 22. april 2024 ob 19h, ponedeljek, 6.maj 2024 ob 19h.

Tečaj je omejen na šest udeležencev.

Cena: 189 EUR

Registracija

Za registracijo na tečaj nam pošljite e-pošto (info@geniusx.si), zakaj se želite udeležiti tečaja. Naknadno vam bomo posredovali podrobnosti za registracijo!

Tečaj vodi Katja Ujčič, ustanoviteljica in direktorica GeniusX, Inštituta za raziskovanje in razvoj nadarjenosti. 

Katja Ujčič je kot nadarjena posameznica delala na različnih področjih skozi svojo profesionalno kariero. Kot coachinja, mentorica in direktorica GeniusX inštituta podpira nadarjene mladostnike in odrasle po vsem svetu. Več o njej si lahko preberete tukaj. 

Ne glede na to, ali ste na začetku svoje poti odkrivanja ali že imate jasno predstavo o svojih multipotencialnih zmožnostih, vam ta tečaj lahko pomaga razširiti obzorja, poglobiti razumevanje sebe in najti smernice za vašo prihodnost.

Vabljeni! 

Deli s prijatelji